Vesti

DYING FETUS najavili album 'Wrong One To Fuck With' za jun
12.04.2017. | |

Death metal veterani DYING FETUS najavili su osmi studijski album "Wrong One To Fuck With" za kraj juna ove godine. Izdavač će biti Relapse Records, a datum izdvanja je 23. jun.

Novi album donosi 10 potpuno novih pesama u svojoj najbrutalnijoj formi, baš onakvoj kako su nas Dying Fetus navikli. Nakon pauze od čitavih 5 godina album konačno stiže naslednik albuma "Regin Supreme" koji su izbacili sada već davne 2012. godine. "Wrong One To Fuck With" dolazi u nekoliko verzija, od kojih vredi pomenudi deluxe CD sa bonus numerom "Induce Terror".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.