Vesti

BAOBAB predstavili spot za numeru 'U gradu koji tone'
11.04.2017. | |

Sastav BAOBAB je izbacio novi video singl, pesmu "U gradu koji tone" sa dolazećeg albuma "Naše vreme". Pesma je snimljena studiju OFF u produkciji Aleksandra Jovanovića, dok je spot je režirao Milovan Ilić.

Materijal korišćen za izradu spota nastao je u periodu od 2014. do danas u sklopu projekata Arlemm i dokumentarnog film Rzav Veliki. Veliko hvala svima a posebno ljudima iz organizacije ARLEMM festivala koji su svojom ljubavlju i energijom poslužili kao inspiracija za ovaj spot.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.