Vesti

Kuršumlijksa Gitarijada otvorila konkurs za bendove
11.04.2017. | |

Kuršumlijska gitarijada će ovde godine biti održana 14. i 15. jula i ujedno je u toku konkurs za autorske bendove koji će nastupiti na ovoj Gitarijadi.

Za ucešće na Kuršumliskoj gitarijadi bendovi se mogu prijaviti putem zvaničnog sajta Gitarijade. Prijave će trajati od 1. aprila do 15. maja 2017 godine.

Pravo na prijavu imaju svi autorski bendovi. Nakon odabira učesnika od strane organizacionog odbora Gitarijade prve polufinalne večeri nastupiće 7 bendova koji će svirati sve tri autorske pesme ili dve autorske i jednuobradu.

U veliko finale po odluci stručnog žirija plasiraće se 5 bendova koji će se boriti za jednu od tri vredne nagrade. Prva nagrada iznosi 50.000 dinara, druga 30.000 dinara, dok će trećeplasirani bend dobiti nagradu u iznosu od 20.000 dinara. U razmatranje će biti uzete samo pravilno popunjene prijave.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.