Vesti

BLACK SABBATH najavljuju dokumentarni film
11.04.2017. | |

Ukoliko niste imali prilike da vidite poslednji koncert legendarnih BLACK SABBATH uskoro ćete imati priliku da doživite to putem dokumentarnog filma.

Tony Iommi, Black Sabbath

U nedavnom intervjuu koji je gitarista Tony Iommy dao za kuću NBC News otkrio je da bend radi na dokumentarnom filmu. "Moj posao trenutno je da preslušam sve što smo uradili" otkriva Tony.

U istom intervjuu je otkrio da će bend objaviti i live album sa poslednjeg koncerta: "Trenutno smo u procesu miksanja zvuka sa poslednjeg koncerta u Birmingemu i moguće je da ćemo objaviti live album."

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.