Vesti

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS objavili recital 'Steve McQueen'
11.04.2017. | |

Nick Cave & Bad Seeds su pre neki dan objavili video za pesmu "Steve McQueen". Vizuale za ovaj klip su uzete iz poslednjeg filma "One More Time With Feeling" u kojem je dokumentovano kako Cave i njegov bend snimaju poslednji, šesnaesti studijski album "Skeleton Tree".

Snimci koje je režirao Andrew Dominik kako bend vežba numeru "Girl In Amber" poslužili su zaekranizaciju recitala odlične "Steve McQeen". Video možete pogledati ispod.

Podsećamo vas da će Nick Cave and The Bad Seeds nastupiti u Kombank areni 28. oktobra. Ulaznice za ovaj koncert su uveliko u prodaji.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.