Vesti

Jack White objavio singl 'Battle Cry'
11.04.2017. | |

Sigurno je da Jack White trenutno snima u Tenesiju, a pre neki dan iznenada se pojavila i numera "Battle Cry", koja predstavlja prvi singl ovog muzičara nakon skoro tri godine. Ispod možete poslušati ovaj odlični instrumental.

Ono što nije još uvek potvrđeno jeste da li je ovo numera koja je izbačena kao singl sa novog studijskog izdanja. Poslednji album "Lazaretto" Jack je izbacio 2014. godine kada je promenio tok muzičke industrije time što je ovaj LP postao najprodavaniji vinil 21. veka.

Imajući u vidu i da je prethodni album najavljen upravo instrumentalom, nadamo se da smo na korak od trećeg studijskog albuma.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.