Vesti

Hospitalizovan Wattie iz THE EXPLOITED, bend nastavlja turneju bez njega
10.04.2017. | |

Kako je objavio legendarni britanski punk bend THE EXPLOITED, Wattie Buchan, pevač i jedini originalni član benda hospitalizovan je nakon koncerta u Belgiji zbog ozbiljnih i umalo fatalnih srčanih problema. Bend je zahvalio fanovima na podršci, lekarima koji su reagovali, te najavio anstavak turneje bez njega. Na ostatku turneje ulogu vokala preuzimaće pevači drugih bendova sa kojima su na turneji uključujući i pevača benda THE CASUALTIES.

Bend će tokom ove turneje nastupiti i u Domu omladine Beograda, a datum je 22. april. Organizator je saopštio da je ulaznica za ovaj koncert ostalo jako malo i da ako zbog novonastale situacije ipak želite da vratite ulaznice za koncert The Exploited, biće vam omogućeno na svim prodajnim mestima Eventima na kojima ste i kupili ulaznice, u periodu od 14. aprila do 21. aprila 2017. Nakon tog perioda povraćaj novca za kupljene ulaznice više neće biti moguć.

Saopštenje benda možete pogledati u nasavku:

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.