Vesti

Tye Trujillo kreće na turneju sa bendom KORN
10.04.2017. | |

Tye Trujillo, sin jednog od najlegendarnijih bas gitarista na sceni trenutno Robert Trujillo-a, nastupaće sa bendom KORN na njihovoj turneji po Južnoj Americi. 

Kako je bend saopštio, Fieldy neće moći da nastupi na koncertima koji su zakazani u Kolumbiji, Brazilu, Argentini, Čileu i Peruu, stoga je bend pozvao ovog specijalnog gosta da ga zameni na ovim koncertima. Tye već ima iskustva sa svojim bendom The Helmets a ovo će biti sjajna prilika videti dečaka od 12 godina kako nastupa sa ovim velikanima. Naravno, mali Tye svira odlično, a to možete videti i na videu ispod.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.