Vesti

Dušan Simović predstavio spot za pesmu 'Molitve za kraj'
08.04.2017. | |

Dušan Simović, publici na ovim prostorima poznat po radu u grupi EKG sa kojom je 2010. godine bio finalista regionalnog takmicenja "Rat Bendova" i gitarista benda OSVAJAČI, objavio je svoj drugi singl "Molitve za kraj" u saradnji sa Igorom Simićem kao vokalnim solistom. Dušan je sam napisao muziku, tekst i aranžman kao i za svoj prvi solo singl, baladu "Dok nas zaborav brise".

Muzikom se bavi od 2003. godine a ističe da će svaki sledeći singl koji bude napisao izvoditi drugi pevač te da je već u pregovorima sa jednim poznatim frontmenom ali još uvek nije želeo da otkrije detalje.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.