Vesti

Poznata satnica koncerta benda MAYHEM
07.04.2017. | |

Kao što smo prethodno najavili, norveški black metal titani MAYHEM nastupiće u beogradskom Domu omladine 10. aprila 2017. u okviru posebne turneje tokom koje će predstaviti svoj kultni album "De Mysteriis Dom Sathanas" u celosti, a sada je poznata i satnica koncerta. Na koncertu koji organizuju MH Concerts i Serbian Hellbangers kao podrška će nastupiti kultni češki black metal sastav INFERNO. Ulaznice su u prodaji po ceni od 2500 u pretprodaji i 3000 na dan koncerta, a mogu se nabaviti putem prodajne mreže Eventima, odnosno u radnjama Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu.

Mayhem u Beogradu izvode ceo

Satnica koncerta izgleda ovako: 

20.00 - Ulaz
21.00 - Inferno
22.15 - MAYHEM 

Mayhem će ovom prilikom promovisati svoj aktuelni koncertni album "De Mysteriis Dom Sathanas Alive" objavljen u decembru prošle godine, a snimljen tokom nastupa u Norćepingu u Švedskoj, 18. decembra 2015. godine. "De Mysteriis Dom Sathanas" objavljen je 1994. godine za izdavača Deathlike Silence. Svoj aktuleni album "Esoteric Warfare" bend je objavio 2014. godine za Seasons of Mist. Mayhem su prethodno nastupali u beogradskom SKC-u 2010. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.