Vesti

ZET FEST poziva bendove da se prijave za himnu festivala
07.04.2017. | |

Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma, Z.E.T. od Šipova pored prirodnih lepota lokalnih zajednica i podrške očuvanju društvenih i prirodnih vrednosti zagovara i snažnu promociju regionalne muzičke scene. Poseban naglasak stavljaju na mlade, perspektivne muzičare koji svojim radom utiču na zajednice u kojima žive i stvaraju. U svrhu promocije autorskog rada,  Z.E.T. pruža priliku svim bendovima bez obzira na žanr i lokaciju i otvara konkurs za Z.E.T. Hit!

Z.E.T. Hit je regionalno takmičenje za izbor hit pesme festivala Z.E.T. Fest 2017. Izabrana pesma će biti oficijalna pesma festivala.

Takmičari će pored predstavljanja publici na festivalu imati priliku da osvoje zanimljive i vredne nagrade, pored NASTUPA NA Z.E.T.u i SNIMANJA NASTUPA, pobednik će imati pokriven put, smeštaj i ketering, naravno tu su i promo paketi.

Nagrade su predviđene za još četiri benda/autora, tako da druga nagrada je POKLON VAUČER u „Artistu“ u iznosu od 500 KM, promocija pesme na svim zvaničnim kanalima Z.E.T. Festa, smeštaj u VIP kampu festivala i Z.E.T. Fest promo paketi. Koje su to preostale nagrade, termine i pravila takmičenja i KAKO SE PRIJAVITI. potražite na ovom linku – Z.E.T. Hit

Prvi potvrđeni hedlajner ovog festivala je RITAM NEREDA koji će nastupiti u subotu 15. jula.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.