Vesti

ISSUES i STATE CHAMPS se pridružuju bendu GOOD CHARLOTTE u Budimpešti
06.04.2017. | |

Sve popularniji američki pop punk sastav STATE CHAMPS i metalcore bend ISSUES pridružiće se koncertu sastava Good Charlotte u Budapest Parku 17. juna ove godine. Pored njih već je najavljena podrška u vidu bendova Pierce The Veil i Sleeping With Sirens.

Good Charlotte

State Champs su sve popularniji pop punk sastav koji iza sebe ima dva studijska albuma, poslednji "Around the World and Back" izdat 2015. godine, a našu recenziju možete pročitati ovde. Potpisani su za Pure Noise Records, i trenutno rade na novom materijalu. Issues dolaze iz Atlante i donose dosta agresivniji zvuk. Postoje od 2012. godine, i do sada su objavili dva albuma. Bend trenutno priprema svoj treći album koji se očekuje ove godine u izdanju Rise Records.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 5 999 forini (oko 19e) za najbrže, nakon čega cena skače na 6 999 ft (22e), dok će redovna cena u pretprodaji biti 7 999 ft (26e). Cena ulaznica na ulazu biće 8 999 forinti, odnosno oko 29 evra.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.