Vesti

Pannonian Challenge ove godine u junu, poznata prva imena muzičkog programa
06.04.2017. | |

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta ove godine postaje punoletan i slavi 18 godina letova, okreta, padova, plesa, smeha – ukratko, vrhunske zabave, a tu će godišnjicu, kako najavljuju organizatori, proslaviti spektakularno. Pannonian Challenge održat će se od 7. do 11. juna u Osijeku, u već svima dobro poznatom parku Copacabana. Sportski deo pratiće duge rasplesane noći, a svoj dolazak već je potvrdila i grupa S.A.R.S., koja će svoj štih ovom osječkom festivalu dati u petak 9. juna.

Pannonian Challenge 18

Ko je na Pannonian-u jednom bio, kažu da ga nakon toga više ne propušta. A tko je kad gledao vratolomije ponajboljih svetskih vozača BMX-a i skejta, zna da na tribinama Copacabane nema mesta tišini i dosadi. Osamnaesto izdanje festivala organizatori planiraju proslaviti dosad najboljim izdanjem koje će priuštiti posetiocima, a najavljuju još mnoga iznenađenja koja za sada čuvaju tajnim.

I dok većina jedva čeka da vidi hoće li na postolje ove godine stati svima najdraži vozač – Varaždinac Marin Ranteš, Pannonian i grad domaćin Osijek već pripremaju sve da vozačima i gledateljima priušte pravu poslasticu. Gradonačelnik Ivan Vrkić sretan je što je Osijek dom ovakvom događaju:

"Sretan sam što ćemo i ove godine imati priliku uživati u odvažnim vratolomijama svjetskih talenata u BMX-u i skateu. Uz sportski i kulturni značaj za Osijek, Pannonian Challenge za grad ima i turističko-promidžbenu ulogu. Rijetki su događaji koji u tako vidljivoj mjeri doprinose urbanom duhu Osijeka. Event će, siguran sam, i ove godine privući veliki broj mladih posjetitelja kojima već sada u Osijek želim dobrodošlicu!“

S.A.R.S. / foto Marko Ristić

Iz male zabave lokalnih vozača, Pannonian Challenge je iz godine u godinu postupno stasao u nezaobilaznu stanicu u godišnjem kalendaru najboljih vozača sveta, ali i onih koji su željni prave, opuštene zabave. A to je, naravno, uspio ostvariti uz pomoć dugogodišnjih partnera.

"Veseli me što mogu potvrditi da se suradnja Pannonian Challengea i Vipneta nastavlja šestu godinu zaredom. Svoje povjerenje ponovno smo dali mladom i agilnom timu koji Osječanima i njihovim gostima donosi vrhunska sportska uzbuđenja, ali i obogaćuje turističku ponudu grada. Pobjednički duh Pannoniana planiramo i ove sezone upotpuniti zanimljivim sadržajima na samoj lokaciji“ – poručila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta, generalnog sponzora Pannonian Challengea.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.