Vesti

GBH i Newtown Neurotics na desetom To Be Punk festivalu!
05.04.2017. | |

Prvog juna sada već tradicionalno nas očekuje novo izdanje To Be Punk festivala u Novom Sadu. Ovoga puta kao lideri najavljenu su GBH i Newtown Neurotics, a pridružiće im se i bendovi Despite EverythingExploding Head Syndrome, Ponor, S.U.S, Line Out, Expectations, .Gram., Sick Crap, Dihumanity i SNB.

To Be Punk #10

Deseti To Be Punk. Festival trajaće tri dana i održaće se u SKCNS Fabrika od 1. do 3. juna 2017. godine. Trodnevna ulaznica po ceni od 1200 dinara naći će se u prodaji od četvrtka 6. aprila na prodajnim mestima Gigstix-a i CD Shop-u Mungos. Ta cena važiće do 20. aprila nakon čega će ulaznica za sva tri dana koštati 1.500 dinara. U ponedeljak 8. maja u prodaji će se naći jednodnevne ulaznice. Više imena i informacija o festivalu će biti poznato uskoro.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.