Vesti

Pesmom 'Boli me' BRKOVI najavljuju još jedno leto puno koncerata
05.04.2017. | |

Zagrebački bend BRKOVI objavio je na svojom Youtube kanalu novi singl i spot, za pesmu "Boli me". Ravno godinu dana posle izlaska poslednjeg albuma "Torzo Dade Topića" Brkovi su objavili novi, hitični, singl o emotivnom i fizičkom stanju običnog malog čoveka u nemilosrdnom vremenu u kom živimo. Nova pesma je snimljena u studiju Jura u Zagrebu, a za miks i mastering se pobrinuo Piknik studio iz Novog Sada. Pesma će od srede, 5. aprila, biti postavljena i na digitalnim platformama Deezer, Spotify, iTunes, Google play.

Brkovi

Brkovi su godinama unazad jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Tokom ove godine odsvirali su mnoštvo nastupa, a sudeći po prvim najavama iz njihovog tabora čeka ih burno festivalsko leto. Za sada su potvrđeni sledeći datumi njihovih nastupa, a uskoro će lista biti proširena:

28. april  - Orašje, S Club
29. april - Sremska Mitrovica, moto skup MC Srem
20. maj - Pleternica, Moto susreti
27. maj - Umag, Exit Sea Star
16. jun - Bačka Palanka, PDF festival
28. jul - Užice, Park fest
19. avgust - Hum na Sutli, Hoomstock

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.