Vesti

HOLOGRAM objavili album na kojem je svirala Margita Stefanović
05.04.2017. | |

Srpsko-holandski bend HOLOGRAM predstavili su album "Project 303" snimljen još 1995. godine, ali objavljen tek 1. aprila na rođendan pokojne Margite Stefanović, koja je i svirala na njemu. Album je u digitalnom formatu objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

HOLOGRAM objavili album na kojem je svirala Margita Stefanović 

HOLOGRAM je stalni i pokretni muzički projekat, baziran u Amsterdamu, a osnovan 1995. godine u Novom Sadu. Osnivač je Ljiljana Keravica koja je i kompozitor, producent i izvođač. Ideja je da se u svaki novi projekat uključe različiti muzičari, različitih nacija i muzičkog nasleđa te ova muzika nema određeni žanr već se može opisati kao rock, pop, electro pa čak i ska.

Prvi album ovog benda "Project 303" sniman je u studiju Dum Dum u Novom Sadu 1995. godine zajedno sa Margitom Stefanović i muzičarima iz različitih novosadskih bendova.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.