Vesti

Brian Johnson kao voditelj TV serijala o poznatim bendovima
06.04.2017. | |

Kako je najavljeno na TV kanalu Sky Arts, bivši frontmen kultnog benda AC/DCBrian Johnson će se oprobati u ulozi voditelja u kratkom serijalu pod imenom Brian Johnson's Life On The Road. Serijal od šest epizoda Johnson će voditi kroz intervjue sa legendarnim rock zvezdama kao što su Joe Elliot (Def Leppard), Robert Plant (Led Zeppelin)Roger Daltrey (The Who), Nick Mason (Pink Floyd), Lars Urlih (Metallica) i Sting i to na koncertima, turnejama i putovanjima koja su sastavni deo života svakog muzičara.

Brian Johnson kao voditelj TV serijala o poznatim bendovima

Joe Elliot, pevač britanskog hard rock benda Def Leppard izjavio je da mu je bila velika čast da radi sa Brian-om i pojavi se u jednom ovakvom programu koji je okupio zaista izuzetne ličnosti.

Prva epizoda zakazana je za 28. april a Brian-ov gost će biti Roger Daltrey, dok će se naredne epizode prikazivati svakog sledećeg petka zaključno sa 2. junom kada će serijal zatvoriti Robert Plant

Raspored epizoda u serijalu:

Apr 28: Brian Johnson and Roger Daltrey
May 05: Brian Johnson and Lars Ulrich
May 12: Brian Johnson and Nick Mason
May 19: Brian Johnson and Sting
May 26: Brian Johnson and Joe Elliott
Jun 02: Brian Johnson and Robert Plant

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.