Vesti

D ZOO u nedelju u klubu Elektropionir
05.04.2017. | |

Subotički rap metal sastav D ZOO nastupiće u prestonici 9. aprila u klubu Elektropionir uz podršku lokalnih sastava MAERA i UNCHAINED. Svirka počinje u 20h a ulaznice za istu stoje 200 dinara. D ZOO je u februaru prošle godine objavio drugi studijski album "Treća Armija Trećeg Sveta" za izdavačku kuću Nocturne Media koji je dostupan za slušanje na Deezer-u, Youtube-u i ostalim većim servisima, a isti kao i album prvenac "Welcome to D ZOO" možete besplatno preuzeti na ovom linku.

D ZOO, foto Vasso Vujović

Njihov aktuelni album se našao na 16. poziciji top 50 must have albuma 2016. godine po izboru portala "Balkan metal promotion", dok je na "Rok godišnjaku" radija Beograd 202 album ušao u 10 najboljih albuma 2016. godine u kategoriji veterana. Singl za pesmu "Bum!" ušao je u top 50 Ex Yu singlova 2016. godine po izboru Oradija.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.