Vesti

REGULATOR, IRVAS i DEGENEZA u petak u klubu Fest
03.04.2017. | |

Alternative rock bendovi REGULATOR, IRVAS i DEGENEZA održaće koncert 7. aprila u zemunskom klubu Fest. Cena karte za ovaj događaj iznosi 300 dinara. Ova imena su sve prisutnija na domaćoj sceni, beleže nastupe na mnogim domaćim festivalima, deleći binu sa poznatim imenima domaće muzičke scene, kao i gostovanja u mnogim muzičkim emisijama.

Regulator | Foto: Marko Ristić

Satnica:

22.15 – 23.00 - Irvas
23.15 – 00.00 - Regulator
00:15 – 01:30 - Degeneza

Regulator, bend iz Vrnjačke Banje,  iza sebe ima jedan studijski album pod nazivom "Izvori Snage"  objavljen 2014. godine za Nocturne Media, dok su Irvas i Degeneza sastavi koji u svom katalogu imaju samo po jedno EP izdanje, ali već sada, niz zabeleženih festivalskih i klubskih nastupa širom Srbije. Degeneza je sastav koji je pobednik Bunt Demo Festivala, dok je bend Irvas na istom takmičenju zauzeo treće mesto

Posetioci ovog koncerta će pored numera sa objavljenih izdanja bendova imati priliku da čuju i nove pesme, pogotovo od benda Regulator koji je trenutno u fazi snimanja svog novog studijskog ostvarenja,  što ovoj svirci daje posebnu notu, pogotovo fanovima pomenutih bendova. Podmladak domaće alternativne scene je spremio pravu muzičku poslasticu za sve ljubitelje ovog žanra rokenrola.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.