Vesti

Hornsman Coyote najavljuje tribinu u Kragujevcu
03.04.2017. | |

Bivši frontmen sastava EYESBURN, a danas lider bendova REMEDY i HORNSMAN COYOTE, Nemanja Kojić Kojot će naredne subote, 7. aprila gostovati u kragujevačkom UMMUS-u. Početak tribine je zakazan za 21h i ulaz je besplatan, a po završetku iste počeće Kojotov roots reggae DJ set.

Hornsman Coyote / foto: Tamara Samardžić

Na ovoj manifestaciji Kojot će u otvorenoj diskusiji sa publikom podeliti svoja dosadašnja iskustva, savete za mlade muzičare kao i stavove o trenutnom stanju na rock and roll sceni kod nas, i kulturi, uopšte. Ovo je jedinstvena prilika da se svi fanovi Kojotove muzike upoznaju sa njim i čuju niz zanimljivih anegdota iz njegove bogate, skoro tridesetogodišnje muzičke karijere.

Po završetku ove tribine, kragujevačka publika će imati priliku da uživa u Kojotovom DJ setu, koji je sačinjen od muzike koja je direktno uticala na muzički izražaj jednog od najznačajnijih muzičara domaće alternativne scene.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.