Vesti

ORGANIZAM predstavili spot za numeru 'Sherpas'
03.04.2017. | |

Beogradski bend ORGANIZAM objavio je novi singl-spot za pesmu "Sherpas" sa albuma "Intergalaktički cirkus" koji bend objavljuje sukcesivno, singl po singl. 

Bend ORGANIZAM predstavio spot za numeru 'Kosmos'

"Šerpasi su himalajski narod koji već generacijama pruža nesebičnu pomoć ekspedicijama u osvajanju najvišeg vrha sveta. U njihovoj svakodnevnoj borbi i istrajnosti, pronašli smo simboliku i inspiraciju - izaći iz zone komfora i nikada ne odustajati bez obzira na broj i veličinu prepreka na putu" saopštava Organizam.

Pesma je snimljena u studijima ATTIC, Shoom i Huskee, a za produkciju je i ovog puta bio zadužen Mirko Luković, sa kojim je bend već uspešno saradjivao na singlovima "Hjuman" i "Kosmos". Spot je omaž Georges Méliès-u i drugim majstorima nemog filma sa početka 20-og veka. Režiju, montažu, kameru i animaciju je preuzeo Ivan Bošković, gitarista i vokal Organizma, dok su u spotu glumili sami članovi benda.

Organizam imate priliku da čujete uživo već 7. aprila u Beogradu, u klubu Rokanje (Cetinjska 15) zajedno sa beogradskim bendom White City Massive, 15. aprila u Gornjem Milanovcu zajedno sa bendovima Strah od Džeki Čena i Ućuti Pas, kao i 29. aprila u Užicu u okviru Next festivala.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.