Vesti

PERO DEFFORMERO uskoro u Nišu
03.04.2017. | |

Novokomponovana gastarbajt-metal atrakcija iz Novog Sada zvana PERO DEFFORMERO, nastupiće u Nišu u petak 14. aprila u klubu Feedback od 22 sata. Ovaj prekvalifikovani folk-metal bend, potpuno je nepoznat po hitovima "Gastarbajter", "Došli smo do kraja puta", "Metal sviraću", "Gotičarka", "Volim te" i dr. Ono što ova legendarna hipster-folk, deter-djent, turbo-symphonic supergrupa nudi je jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi - PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

PERO DEFFORMERO uskoro u Nišu

“U duhu i raspoloženju one stare pesme koja kaže - Niški Feedback, topla soba, za defformisanje, živa zgoda, dolazimo i mi, Pero Defformero, u vaš prelepi grad! Dugo se nismo družili sa niškom publikom pa ćemo iskoristiti izlazak našeg novog singla - Hipster, kao povod da dođemo i svojski se potrudimo da održimo još jedan sjajan koncert. Ova pesma je ujedno i najava našeg novog albuma čije je snimanje u toku i za koji se iskreno nadamo da će ugledati svetlost dana na jesen. Vidimo se u petak 14.04. na internacionalnom skupu Gastarbajt-Hipstera !!!" poručuju iz benda.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 700 dinara mogu se kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), pivnici Nemir (Obilićev Venac 35) i pivnici Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Broj karata je ograničen, a podsećamo da je prethodni koncert benda u istom prostoru bio rasprodat.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.