Vesti

ANTHRAX konačno u Srbiji, stižu na Arsenal Fest!
01.04.2017. | |

Američke thrash metal legende ANTHRAX ove godine nastupiće na glavnoj bini Arsenal Fest-a koji će se održati u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna.

ANTHRAX konačno u Srbiji, stižu na Arsenal Fest!

Prošlogodišnji album "For All Kings" pokazuje da bend nastavlja sa kreativnim uzletom započetim sa prethodnim "Worship Music" (2011), a pevač Joey Belladonna, ritam gitarista Scott Ian, bubnjar Charlie Benante, basista Frank Bello i solo gitarista Jon Donais će i u Kragujevcu pokazato zašto Anthrax s pravom smatraju za jedan od najmoćnijih svetskih metal bendova uživo.

"Radimo ovo sada već 35 godina. To smo što smo, ne možemo biti ono što nismo, ne foliramo ljude. To je taj naš njujorški duh", objašnjava suštinu benda Frank Bello.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna, i već sada postoji mogućnost da se za izuzetno male pare, samo 1.500 dinara, kupi trodnevna ulaznica! Prodaja ide preko mreže Eventim, a u Kragujevcu u Domu omladine, Domu sindikata i tržnom centru "Radnički".Promo period važi samo do 3. aprila! Nakon toga trodnevna ulaznica biće znatno skuplja.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - "Kneževom arsenalu" i "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.