Vesti

ISKAZ slave 10. rođendan u Novom Sadu zajedno sa gostima
31.03.2017. | |

Veliki novosadski koncert grupe ISKAZ, proslava deset godina postojanja sastava, održaće se 1. aprila u SKCNS Fabrici. Lista gostiju koja će se pojaviti na ovom koncertu je veoma impozantna a vi ćete, ukoliko to veče budete tamo moći da vidite sledeće ljude: Marčelo i Filter Crew, Goblini (instrumentalna sekcija), Boban (Ritam Nereda), Mikri (Prti Bee Gee), Bvana, Grashoper, Raid, D Zoo, Hurleur, TDA plesna grupa.

ISKAZ slave 10. rođendan u Novom Sadu zajedno sa gostima

"Posle dva fenomenalna koncerta u Pančevu kojima smo obeležili jubilej, dolazimo u 1. aprila novosadsku SKCNS Fabriku da zajedno sa vama proslavimo deset godina Iskaza! Uz brojne goste i saradnike napravićemo najveću, najjaču i najdužu žurku Iskaza do sada u Novom Sadu! Spisak fantastičnih gostiju objavićemo u narednih par nedelja." poručuju momcu iz benda Iskaz.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara možete nabaviti preko Gigstix prodajne mreže. Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.