Vesti

SCORPIONS stižu u Srbiju krajem godine!
31.03.2017. | |

Legendarni nemački rock sastav SCORPIONS prvi put stiže u Srbiju i održaće koncert 7. decembra u beogradskoj Kombank Areni u okviru svetske turneje "Crazy World". Sve informacije o ulaznicama i njihovoj prodaji znaće se uskoro.

Scorpions / foto Oliver Rath

Scorpions su već imali zakazan koncert u Srbiji, i to u maju 2007. godine, kada je pevač Klaus Meine najavio da će 49. rođendan proslaviti u Beogradu. Međutim, koncert je bio otkazan iz nepoznatih razloga.

Jedna od najpoznatijih nemačkih grupa, u svojoj 50 godina dugoj karijeri, prodala je preko 100 miliona albuma i opravdano se nalazi u "Rock and Roll kući slavnih", a svojevremeno su proglašeni i za "heroje heavy metal-a" i "ambasadore rock-a".

Njihove pesme "Still Loving You", "Wind of Change" i "Send me an Angel" postali su evergrin hitovi koji se i dan danas puštaju na radio stanicama i slušaju ih i mlade generacije. Veliki broj grupa, među kojima su Smashing Pumpkins, Green Day, Korn kao i System Of A Down, obrađivalo je njihove hitove. Pesma "Rock You Like A Hurricane" do danas je doživela više od 150 obrada raznih muzičara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.