Vesti

Joe Perry, AEROSMITH: 'Imamo snage bar za još jedan album'
02.04.2017. | |

Gitarista legendarnog hard rock sastava AEROSMITH, Joe Perry, u intervjuu za portal AZ Central govorio je o planovima benda za budućnost, i otkrio da bend planira da objavi bar još jedan album nakon trenutne turneje pod imenom Aero-Vederci Baby Farewell Tour za koju se šuška da je poslednja velika svetska turneja ovog benda. 

Joe Perry i Steven Tyler sa bendom Aerosmith

Perry je ovom prilikom otkrio: "Moramo da damo sebi vremena da nešto postignemo. Definitivno imamo snage za još jedan album, ako ne i dva. Ali videćemo kako će se to odvijati". Na pitanje da li će novi albumi zvučati kao prethodno studijsko izdanje "Music From Another Dimension" iz 2012. godine, Perry je izjavio: "Sledeći album će biti malo koherentniji. Bar po onome što smo Steven Tyler i ja pričali, već imamo neki osećaj kako će to zvučati. Glavna stvar je da se skupimo u jednoj sobi i počnemo da snimamo stvari".


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.