Vesti

HELLOWEEN u decembru u Bugarskoj u sklopu 'Pumpkins United' turneje
30.03.2017. | |

Nemački power metal veterani HELLOWEEN nastupiće u Bugarskoj u sklopu Pumpkins United turneje, o kojoj smo već pisali. Podsećamo, tokom ove turneje sastavu će se pridružiti članovi legendarne postave, pevač Michael Kiske i gitarista i osnivač Kai Hansen. Helloween će nastupiti 14. decembra u Armeec areni u Sofiji u organizaciji Bulgarian Live Music.

Karte za koncert mogu se nabaviti putem Eventim mreže po promotivnoj ceni od 50 leva (25 evra) odnosno pretprodajnoj 60 leva (30 evra) za parter, odnosno 70 i 80 leva (35 i 40 evra) za mesta na tribinama.

Postava benda Helloween na turneji Pumpkins United

Bend će svoj prvi koncert održati u Meksiku 21. oktobra, potom u Brazilu 28. i 29. oktobra, da bi u novembru preselili pohod na evopski kontinent, gde će nastupati u Velikoj Britaniji, Švedskoj, Italiji, Ćeškoj i drugim zemljama, a kompletan spisak možete pogledati ovde.

Nemački power metal začetnici Helloween osnovani su 1984. godine, a prvu postavu su činili gitarista i pevač Kai Hansen, gitarista Michael Weikath, basista Markus Grosskopf i bubnjar Ingo Schwichtenberg. Bend izdaje izuzetno uspešnan istoimeni EP i album "Walls of Jericho" koji je skrenuo pažnju fanova i medija na ovaj mladi hamburški sastav. Kako Hansen nije mogao da se izbori sa duplom dužnošću pevača i gitariste, u bend ulazi mladi Michael Kiske, a ova postava snima kultni dupli album "Keeper of the Seven Keys". Ako želite da saznate više o legendarnoj postavi benda Helloween pročitajte naš specijal.

Trenutnu postavu ovog benda, neizmenjenu više od decenije, čine frontmen Andi Deris, gitaristi Michael Weikath i Sascha Gerstner, basista Markus Grosskopf i bubnjar Daniel Löble, a svoj aktuelni album "My God-Given Right" su objavili u maju 2015.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.