Vesti

Poznat datum održavanja ARSENAL festa, uplati njihov tiket, dobijaš sigurno!
29.03.2017. | |

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna, i premda nije objavljeno još nijedno izvođačko ime već sada postoji mogućnost da se za izuzetno male pare, samo 1.500 dinara, kupi trodnevna ulaznica! Prodaja ide preko mreže Eventim, a u Kragujevcu u Domu omladine, Domu sindikata i tržnom centru "Radnički".

Promo period važi samo do 3. aprila, kada će se već znati prvi izvođači muzičkog festivala Arsenal, koji se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - "Kneževom arsenalu" i "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici".

Nakon toga trodnevna ulaznica biće znatno skuplja. Kupovina trodnevne ulaznice za Arsenal u promo periodu je kao uplata tiketa na sportskoj kladionici - sad platiš malo, da bi kasnije dobio znatno više. Još ako imaš dobru dojavu... Mi je imamo. Zato kupite ulaznice na vreme.

Uplati ARSENALOV tiket, dobijaš sigurno!

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.