Vesti

RUDIMENTAL DJ set zatvaraju ovogodišnji Demofest
29.03.2017. | |

Nekoliko dana nakon najave da će sin legendarnog Bob-a Marley-ja, Ky-Mani Marley, uveličati revijalni program 10. Demofesta u Banjaluci, saznajemo da će globalni muzički fenomen RUDIMENTAL DJ SET zatvoriti ovogodišnje izdanje festivala. Jedan od najatraktivnijih sastava na svetu će svojom energijom obeležiti finalno veče festivala (22. jul) kada će nastupiti na Basstion bini.

Rudimental

Deseti Demofest će se ove godine održati od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a pored pomenutog Rudimentala i Ky-Mani-ja Marley-ja do sada potvrđeni izvođači su Marky Ramone, Dubioza kolektiv, Lačni Franz, Edo Maajka, Bad Copy, Freemasons, Funkerman, a tu je i lokalna podrška bendova Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.