Vesti

MASTODON vam poklanjaju lekciju gitare
28.03.2017. | |

Fanovi benda MASTODON imaju jedinstvenu priliku da osvoje čas gitare koji će im držati Bill Kelliher lično! Pobednik će prisustvovati koncertu benda po svom izboru gde će se i održati lekcija (sem festivala koji ne ulaze u taj izbor) uz mogućnost da sa sobom povede i jednog prijatelja. Da bi ste učestovali u ovoj nagradnoj igri, potrebno je samo da napišete koja vam je njihova omiljena pesma i zbog čega a srećnik koji pošalje najbolji i najoriginalniji odgovor će moći da doživi ovo nezaboravno iskustvo.

Svi zainteresovani mogu slati svoje odgovore preko linka web stranice TEAMROCK.COM. Napomena - Nagrada ne uključuje troškove puta i smeštaja.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.