Vesti

QUEENS OF THE STONE AGE završili novi album!
28.03.2017. | |

Prošlo je već 10 meseci od kako je Josh Homme objavio da je novi album legendarnog sastava QUEENS OF THE STONE AGE spreman da izađe 2017. godine. Kako saznajemo, sada je već izvesno da će se to zasita i desiti.

QUEENS OF THE STONE AGE najavili album tokom 2017. godine!

U intervjuu koji je Deal Delray uradio sa Mark Lanegan-om pričalo se i o novom QUTSA albumu, kada je Dean provocirao Mark-a da mu kaže kako zvuči novi album, a ovaj je rekao da samo zna da je gotov i da jedva čeka da ga čuje. Nadamo se da će uskoro biti objavljeno kada nam stiže novi Queens Of The Stone Age, imajući u vidu da je poslednji studijski album "… Like Clockwork" izašao 2013. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.