Vesti

RAMMSTEIN imaju skoro završenih 35 novih pesama
28.03.2017. | |

Gitaristi Richard Kruspe i Paul Landers su otkrili da RAMMSTEIN uveliko završavaju pisanje novog albuma. Kako saznajemo, oni imaju skoro gotovih 35 pesama od kojih će odabrati one koje će se naći na jedanaestom studijskom albumu.

Postava benda Rammstein

Poslednji studijski album "Liebe Ist Für Alle Da" ovaj legendarni nemački bend objavio je 2009. godine. Momci su u intervjuu za nemački magazin otkrili da su napisali veći deo i da već imaju 6 odličnih numera za idući album, ali nigde nisu pominjali kada ćemo moći da se nadamo tom albumu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.