Vesti

THE CULT na Zaječarskoj gitarijadi!?
28.03.2017. | |

Kako smo upravo videli na instagram profilu legendarnog sastava THE CULT, objavljeno je da će bend nastupiti u Zaječaru 30. juna 2017. godine.

Koliko trenutno znamo, organizacioni tim zaječarske Gitarijade se nije oglašavao po tom pitanju, kao ni po pitanju nikakvih detalja vezanih za 51. Gitarijadu, a imajući u vidu da je ovo objavljeno na zvaničnom kanalu benda, nastup legendarnih The Cult je vrlo izvestan. Ono što je sigurno jeste da je Gitarijada i ranije pregovarala sa ovim bendom, a verujemo da će ovaj datum ubrzo biti potvrđen i od strane festivala sa najdužom tradicijom u Evropi.

EDIT: Potvrđeno je da je Gitarijada pomerena za kraj juna i početak jula, tačnije datume 29. i 30. jun i 1. jul, tako da je sasvim izvesno da će The Cult nastupiti na Gitarijadi u Zaječaru.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.