Vesti

GRATE predstavili spot za numeru 'Nova inkvizicija'
28.03.2017. | |

Bend GRATE je objavio novi spot za pesmu "Nova inkvizicija", koji je šesti singl sa aktuelnog albuma "Ne mogu, neću, ne znam i ne želim". Spot je snimljen u Studiju Road, a spot su ponovo, kao i sve predhodne, radili članovi benda uz pomoć snimatelja Aleksandra Kamasija.

Poslednji studijski album grupe Grate - "Ne mogu, neću, ne znam i ne želim" dostupan je na Deezeru, ali i na zvaničnom YouTube kanalu grupe Grate. Za potrebe emitovanja na vašem programu, ne i za postavljanje za download, audio singl "Nova inkvizicija" dostupan je na sledećem linku http://grateband.com/mp3/

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.