Vesti

Poznata satnica za koncert 1000MODS, pogledajte spot za 'Electric Carve'
27.03.2017. | |

1000MODS je dobro poznato ime domaćoj publici. Nakon njihovog fenomenalnog nastupau klubu The Quarter 2014. godine i pravog spektakla koji su napravili na Fusion bini Exit festivala 2015. godine bend se vraća u Novi Sad da još jednom pokaže kako se svira i kreira istinski rok zvuk. Koncert će se održati 29. marta u klubu The Quarter sa početkom u 20 časova.

CASILLAS gosti na koncertu benda 1000MODS

Novi nastup bend je zakazao u sklopu najnovije Evropske turneje na kojoj promovišu poslednje studijsko ostvarenje "Repeated Exposure To…" album koji je dobio najbolje ocene u muzičkim magazinima šitom sveta. Novi spot za numeru "Electric Carve" kojim promovišu poslednji album možete pogldati ispod.

Specijalni gosti na koncertu biće sve aktivniji i popularniji nois rok punk bend Casillas čiji lucidni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bend je u svom zvuku spojio nekoliko stilova i kreirao čistu energetsku bombu rifova, neparnih progresivnih bubnjeva i na momente neljudskih vokala.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaj u Mongos šopu, a cena u pretprodaji iznosi 500 dinara dok će na dan koncerta cena iznositi 700 dinara.

Satnica koncerta će izgledati ovako:

20:30h - ulaz
21:00h - Casillas
22:00h - 1000mods

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.