Vesti

Šabački sastav ELEVEN predstavlja novi singl i spot za pesmu 'Sneg'
26.03.2017. | |

Šabački sastav ELEVEN predstavlja svoj novi singl i spot za pesmu “Sneg” objavljenog posredstvom Lampshade Media. To je prvi po redu singl-spot šabačkog sastava sa njihovog predstojećeg albuma pod nazivom „Reči koje nešto znače“.

Audio produkcija je rađena u Zagrebu u Domazet studiju. Producent je Igor Pauk koji je radio i predhodno Eleven EP izdanje pod nazivom “Randevu”. Za ideju i kompletnu realizaciju spota zaduženi su Marko Gavrilović i Miki Stanković. Spot ujedno predstavlja novi vizuelni pravac benda.

Novi singl i spot predstavlja ujedno neko novo svetlije i melodičnije poglavlje za nas“, ističe basista Miki Stanković i dodaje: „Kao i do sada nemamo nameru da pratimo trendove u muzičkom i vizuelnom smislu. Nove pesme su presek našeg sadašnjeg stanja i muzičkih uticaja uz koje smo odrastali“.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.