Vesti

STEREO BANANA najavljuju koncert u klubu Elektropionir u aprilu
25.03.2017. | |

Niški hip hop dvojac STEREO BANANA nastupiće 8. aprila u beogradskom klubu Elektropionir. Ulaznice za ovaj nastup po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se nabaviti u klubovima Šikarica i Zaokret.

Malo je onih koji nisu videli kako izgleda niška verzija filma "Trainspotting" spakovana u tri minuta. Energični hip-hop dvojac Stereo Banana napravio je neverovatan uspeh spotom za pesmu "Nemoj da znojiš tehniku" sa albuma "Munje nebjeske" koji je za kratko vreme skupio više od 320.000 pregleda i tako postao treći najgledaniji video sadržaj u našoj zemlji na najpopularnijem video servisu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.