Vesti

REMEDY i QUASARBORN nastavljaju turneju nastupima u Požarevcu i Vršcu
25.03.2017. | |

Beogradski sastavi REMEDY i QUASARBORN, koji su na zajedničkoj turneiji pod imenom New Old Faces tokom marta i aprila, nastavljaju turneju nastupima u Požarevcu i Vršcu. U petak, 31. marta, sa početkom od 22h održaće se koncert u požarevačkom klubu KB, a cena ulaznice iznosi 200rsd. Dan kasnije zakazan je koncert u vršačkom Domu omladine gde je ulaz besplatan. New Old Faces turneja broji za sada 7 datuma, a iz tabora oba benda najavljuje se objavljivanje novih koncerata. Našu galeriju fotografija sa njihovog nastupa u Pirotu prošlog vikenda možete pogledati na ovom linku.

Remedy i Quasarborn u Nišu i Pirotu

Vikend turneja sastava Remedy i Quasarborn nosi simboličan naziv New Old Faces, jer su u pitanju novi sastavi već poznatih imena sa domaće alternativne scene. Naime, Remedy je sastav predvođen Nemanjom Kojićem Kojotom, nekadašnjim frontmenom benda Eyesburn, dok ostatak benda čine nekadašnji članovi bendova Dead Ideas, Vox PopuliIgor Škoro i Ivan Petrović.

Quasarborn je bend koji je nastao raspadom legendarnog beogradskog thrash metal sastava Space Eater. Ovaj progressive metal bend se na domaćoj sceni pojavio pre par meseci objavom sjajnog singla "Danse Macabre" kojim najavljuju svoje prvo studijsko ostvarenje. 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.