Vesti

BODY COUNT pod crnim kapuljačama u novom spotu
25.03.2017. | |

Već smo objavili da će američki rap metal sastav BODY COUNT, koji predvodi reper i glumac Ice-T, objaviće novi album pod imenom "Bloodlust" 31. marta za Century Media Records. Nakon spota za numeru "No Lives Matter", koja je ujedno i prvi singl sa ovog izdanja, bend je predstavio i spot za pesmu "Black Hoodie" koji su režirali Treach i Itchy House, a možete ga pogledati u nastavku.

'Bloodlust' benda BODY COUNT stiže u martu!

Na šestom studijskom albumu rap-metal sastava će gostovati legende metal scene kao što su Dave Mustaine (Megadeth), Max Cavalera (Soulfly) i Randy Blythe (Lamb of God). Za produkciju albuma postarao se Will Putney, koji potpisuje i produkciju prethodnog albuma "Manslaughter" objavljenog 2014. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.