Vesti

CENTURION najavljuju besplatnu svirku u Beogradu
24.03.2017. | |

Beogradski heavy metal sastav CENTURION održaće besplatnu svirku u klubu Elektropionir 27. maja sa početkom u 21h. Ovo će ujedno biti prva svirka benda u prestonici još od maja 2015. godine. Kao posebni gosti će nastupiti sastav PROTOTYPE UNLEASHED, koji nastupa nakon duže pauze. 

CENTURION najavljuju besplatnu svirku u Beogradu

Iz benda Centurion poručuju: "Ovo će ujedno biti i prvi nastup u novoj postavi benda i ovom prilikom od nas možete, kao i uvek, očekivati pregršt autorskih pesama, svež repertoar obrada ali i par iznenađenja."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.