Vesti

David Bowie ipak ne dobija statuu u Londonu?
24.03.2017. | |

Već smo pisali o tome da su čelnici organizacije This Ain’t Rock’n’Roll hteli uz pomoć fanova, koji bi donirali potrebna novčana sredstva, u rodnom kraju David-a Bowie-a Brikstonu da izgrade statuu koja bi imala oblik prepoznatljive munje sa omota njegovog albuma "Alladin Sane" i tako odaju počast preminulom muzičaru. Njihov plan je bio da se prikupi suma od 900.000 funti, međutim za četiri nedelje sakupljeno je samo 50.000 funti.

David Bowie ipak ne dobija statuu u Londonu?

"Veoma smo zahvalni svima koji su donirali novac, ali nažalost 50.000 funti nije dovoljno ni za početak realizacije naše ideje. Ipak odlučni smo da Bowie-u odamo počast nečim upečatljivim. Zbog toga smatramo da bi prikupljanju potrebnih novčanih sredstava trebalo da pristupimo na drugačiji način." - stoji u saopštenju ove organizacije.

Čelnici organizacije izjavili su su veoma neprijatno iznenađeni ovim neuspehom ali su se zahvalili svima iz "dubine njihovih duša opsednutim David-om Bowie-jem".


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.