Vesti

ARCHITECTS, WHILE SHE SLEEPS i THE AMITY AFFLICTION zajedno u Budimpešti!
24.03.2017. | |

Budimpeštanski klub Akvárium i organizacija New Beats najavljuju četvoročasovni metalcore spektakl 15. avgusta. Na velikom koncertu nastupiće sastavi ARCHITECTS, WHILE SHE SLEEPS i THE AMITY AFFLICTION. Ulaznice po promo ceni od 6,500 forinti (oko 2600 rsd) mogu se kupiti putem portala sajtu kluba, dok će njihova cena kasnije biti oko 7,500 ft, odnosno 3000 rsd.

Architects / The Amity Affliction / While She Sleeps

Architects već godinama predstavljaju jedan od najvažnijim bendova na svetskoj sceni, a njihovi angažovani albumi donose im veliku bazu pratilaca koji su više od pukih fanova. The Amity Affliction nakon pokoravanja svoje Australije, gde vladaju uz nešto starije kolege Parkway Drive pokušavaju da steknu sličan status u Evropi. While She Sleeps su jedan od najpopularnijih novih bendova na metal sceni, a u njihove sjajne nastupe mogla je da se uveri i publika u Srbiji.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.