Vesti

Liam Gallagher će sve nastupe otvarati pesmom 'Don't Look Back In Anger'
24.03.2017. | |

Liam Gallagher, nekadašnji frontmen benda OASIS, otkrio je da će sve nastupe na predstojećoj turneji (uključujući i onaj na Exitu) otvarati pesmom "Don’t Look Back In Anger", a završavati sa "Rockin‘ Chair". On je na svom Twitter nalogu poručio da je "vreme da se ove pesme izvedu kako treba", aludirajući na činjenicu da je njegov brat Noel uvek insistirao da ih on otpeva.

Liam Gallagher će sve nastupe otvarati pesmom 'Don't Look Back In Anger'

Kako smo ranije pisali, Liam je objavio ime svog novog albuma "As You Were" kao i naziv prvog singla "Not For Sale" koji njegovi fanovi nestpljivo očekuju.

Domaća publika će imati prilike da ga čuje 6. jula na Main stage-u Exit festivala to će ujedno i biti njegov prvi nastup u Srbiji.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.