Vesti

Učestvujte u snimanju novog spota benda ALESTORM u Beogradu
24.03.2017. | |

Škotski pirate metal sastav ALESTORM usmerio je jedra ka Srbiji! Naime, bend će sa produkcijskom kućom iCode u Beogradu snimati spot za pesmu sa svog predstojećeg albuma "No Grave But The Sea" i potrebna im je vaša pomoć!

Fanovi benda i heavy metal zvuka uopšte pozvani su da učestvuju u snimanju spota koje će se održati 28. marta u zemunskom kubu Fest od 17h. S obzirom da je broj statista ograničen, prijave su obavezne na e-mail: alestormspot@gmail.com. U prijavi pošaljite svoje ime, pezime i broj telefona. Na snimanje ponesite ličnu kartu ili bilo koji važeći dokument radi potvrde identiteta i starosti. Više informacija možete pronaći na zvaničnom Facebook eventu.

Učestvujte na snimanju spota benda ALESTORM

Na snimanje ponesite svoj heavy metal outfit: majice omiljenog benda, lance, teksas, kožu i sve ono bez čega ionako ne biste otišli na koncert. Snimanje će trajati između tri i četiri sata, a nakon snimanja bend će se slikati i upoznavati sa prisutnim fanovima. 

Alestorm su osnovani u Pertu u Škotskoj 2004. godine, i od tada su isplivali na sam vrh heavy metal scene svojim unikatnim pristupom heavy metal zvuku prožetom folk metal uticajima kao i piratskim imidžom koji neguju. Bend iza sebe ima četiri albuma, dok će se peti "No Grave But The Sea" u prodaji pojaviti 26. maja, kao što smo prethodno najavili. Bend je već sarađivao sa domaćom produkcijskom kućom iCode na snimanju spotova za pesme "Magnetic North" sa svog prethodnog albuma "Sunset on the Golden Age", "Death Throes of the Terrorsquid" i "Shipwrecked" sa albuma "Back Through Time".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.