Vesti

QUEEN dobijaju svoju verziju igre MONOPOL
24.03.2017. | |

Posle više od godinu dana rada u tajnosti, poznata društvena igra Monopol je spremila posebno izdanje i kako je gitarista benda QUEEN, Brian May najavio na svom Facebook-u, u prodaji bi trebalo da se nađe početkom maja ove godine.

QUEEN dobijaju svoju verziju igre MONOPOL 

Figurice s kojima će se igrati direktno asociraju na pesme legendarnog benda pa će se ovde naći bicikl iz "Bicycle Race", čekić iz "Hammer to Fall", usisavač iz spota "I Want to Break Free", radio iz "Radio Ga Ga", robot s omota "News of the World" i gitara.

"Veoma sam uzbuđen. Rad na Monopolu bio je kao rad na albumu. Nadamo se da će vam se svideti. Izaberite oružje!"  izjavio je May.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.