Vesti

Spremite se za Antievroviziju, MORTAL KOMBAT sa gostima 13. maja u Barutani
22.03.2017. | |

Kao što ste već navikli, maj mesec neće proći bez sada već čuvene Antievrovizije benda MORTAL KOMBAT! Ovoga puta žurka je zakazana za 13. maj i desiće se u Barutani na Kalemegdanu.

Novi album benda MORTAL KOMBAT stiže u nedelju!

Momci su i prošle godine pokušali da naprave koncert na otvorenom, ali ih je kiša sprečila u tome, pa je koncert premešten u Magacin Depo. Ovoga puta, nadamo se da će luda atmosfera moći da se napravi pod otvorenim nebom. Zajedno sa ovom beogradskom petorkom nastupiće bendovi Blanquito Cohones i Koalicioni Sporazum.

Ulaznice za ovaj koncert će uskoro biti puštene u prodaju, a cena u pretprodaji iznosiće 600 dinara, dok će ulaznice na dan koncerta ukoliko ih ostane stajati 800 dinara. Organizator koncerta je kuća Route 011.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.