Vesti

PREMIJERA: Pogledajte video za numeru 'Coal' benda COMANIAC
23.03.2017. | |

Švajcarski thrash metal sastav COMANIAC krenuo je u promociju drugog studijskog albuma "Instruction for Destruction" koji će se pojaviti 7. aprila putem izdavačke kuće SAOL. Oni su već predstavili naslovnu numeru sa ovog albuma, a sada je na red došao i singl "Coal" .

PREMIJERA: Pogledajte video za numeru 'Coal' benda COMANIAC

Bend je siguran da će ovim videom gde je devojka koja je glavni protagnosita ovog spota gura sebe u propast prikazati ljudima sve ono što predstavlja album "Instruction for Destruction". Ovo je pesma koja otvara ovu thrash metal zbirku od 10 pesama koja će se početkom aprila pojaviti u svim prodavnicama. Omot, kao i listu pesama možete videti ispod.

COMANIAC - "Instruction for Destruction"

Ritam Nereda - 30 godina (2017)

1. Coal
2. Suborned
3. Bow Low
4. Guarding Ruins
5. How To End It All
6. Self Control
7. Shattered
8. Heart Of Stone
9. Forever More
10. Instruction For Destruction

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.