Vesti

MARE & THE SONIC FINS predstavili spot za pesmu 'Proleće'
21.03.2017. | |

Grupa MARE & THE SONIC FINS predstavila je spot za novi singl pod imenom "Proleće". Ova pesma  treći je singl sa aktuelnog albuma "Audiospectrum" koji je kantautor Aleksandar Markovic Mare objavio za izdavačku kuću Mascom Records. Bend sa kojim nastupa, Mare & The Sonic Fins pored predstojećih prolećnih svirki, uveliko radi i na novim pesmama koje će krajem godine biti krunisane novim studijskim albumom.

Beogradski bend Mare & The Sonic Fins nastao je početkom 2015. godine povezivanjem kantautora Aleksandra Markovića (Mare) i poznanika okupljenih u prateći sastav The Sonic Fins. Osim Aleksandra Markovića (vokal, gitara) i Vanje Etinski (vokal) bend čine i Đorđe Lašić (ritam gitara), Stefan Stepić (bas gitara), Marija Šormaz (prateći vokal, klavijature) i Mirko Reljanović (bubanj).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.