Vesti

Poslušajte hit benda AEROSMITH u izvođenju sastava BASTILLE
21.03.2017. | |

Britanski indie rock sastav BASTILLE predstavio je obradu kultnog hita "I Don't Want to Miss a Thing" američkog hard rock sastava AEROSMITH tokom svog nastupa na radiju BBC 2. Ovu obradu, koja sadrži i kratak deo pesme "It's The End Of The World" koju u originalu izvodi sastav REM, možete poslušati u nastavku.

Bastille / foto: Daniela

Ova pesma koja je napisana za film "Armageddon" koji je režirao Michael Bay proslavila je američki sastav i donela brojna priznanja, među kojima je i nastup na polufinalnom spektaklu Super Bowl-a, finala američke Nacionalne fudbalske lige (NFL) koje je najgledaniji televizijski program u Sjedinjenim Državama.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.