Vesti

Promocija CD izdanja 'Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti' u Novom Sadu
20.03.2017. | |

Čekanju je konačno došao kraj! Kompilacija "Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti" je konačno izašla u formi fizičkog izdanja! U četvrtak 23. marta održače se prva promocija CD izdanja kompilacije "Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti" u novosadskom Shamrock Baru.

Promocija će početi u 21 čas i tokom iste svi će moći da premijerno nabave CD koji će se u slobodnoj prodaji naći tek iduće nedelje. Sve oko ove promocije možete naći na zvaničnom FB eventu. Ekipa okupljena oko kviza koji se dešava u ovom pubu pomogla je da ovo fizičko izdanje ugleda svetlost dana, i stoga će se prva ekskluzivna promocija desiti upravo u Shamrock Baru (Mite Ružića 5).

Potsetimo se, kompilacija se pojavila kao digitalno izdanje 14. oktobra 2016. godine, kada se navršilo tačno četiri godine od kako nas je napustio pevač ovog legendarnog sastava Branko Črnac Tusta.

Kako nezvanično saznajemo, vrlo je moguće da će ova kompilacija imati seriju promocija po svim većim centrima bivše Jugoslavije, a sigurno je da će se promocije desiti u Zagrebu, Beogradu i Puli. Sav prihod od prodaje ove kompilacije, kao i majica ići će u humanitarne svrhe.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.